Behöver du hjälp med din trädgård?

Behöver du hjälp med din trädgård?

Varmt och hjärtligt välkomna till min blogg där jag mest skriver om trädgården som är så vacker året runt. Jag har förstått att det här med trädgård och trädgårdsarbeten är ett intresse som många delar med mig, men ibland kanske man inte har tid eller ork att ta itu med allt som behöver göras i en trädgård, och då går det alltid anlita hjälp. Jag har fått hjälp av ett företag som kan finnas till för alla som behöver hjälp med trädgårdsarbeten i Ängelholm och jag tänker tipsa er läsare om dem, så kan även ni göra som jag och vända er till Extreme Clean Syd om ni känner att det hade varit en bra sak att göra för att få ordning i era trädgårdar. 

Nu är det oktober och jag har fullt med äpplen i träden som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Jag har redan bakat åtskilliga pajer, lämnat in äpplen till ett musteri, ändå är det som om dessa äpplen aldrig tar slut men de är i alla fall vackra att titta på i sin vackra röda färg. Hade det inte varit dessa corona-tider hade jag gärna kommit hem till er med en korg med äpplen men det får vi ta nästa höst i stället under förutsättning att nästa årets skörd blir lika riklig. Oavsett vad det är ni behöver hjälp med i era trädgårdar så kommer Extreme Clean Syd att kunna hjälpa er med era trädgårdsarbeten i Ängelholm med omnejd, och personalen som hjälpte mig var väldigt trevlig och jag kände med en gång ett stort förtroende för dem. Ta gärna och läs på lite om det här företaget inne på deras hemsida, i alla fall ni som känner att det kunde vara bra att få hjälp av dem. 


Kommentarer är stängda.